Yoga Sailing Retreat – Grčka 2019

Ovog leta vas vodimo na jedno sasvim novo putovanje:  Putovanje tela, uma i duše. Otisnite se iz svakodnevnice na pučinu. Krenite sa nama na Yoga Sailing Retreat nedelju! Uživaćemo u 2 odvojena časa yoge dnevno, različitim aktivnostima i radionicama, dok ćemo ostatak vremena provesti na prelepim plažama, uvalama, tavernama i obilascima poznatih znamenitosti grčkih ostrva Skijatos, Skopelos, Alonisos, Peristera i Kira Panagia.  Ukrcavanje na jedrilicu je u Volosu, koji se nalazi na 800 kilometara od Beograda.

Pre polaska sve informacije vezane za smeštaj na jedrilici, ishranu, logistiku prevoza i bezbednosti na jedrilici dobićete od vašeg skipera na zajedničkom sastanku koji ćemo organizovati pre polaska na jedrenje. Maksimalni broj polaznika je 8 osoba.

Za koga je namenjen YSR Program?

Yoga Sailing Retreat program je pogodan za sve uzraste i nivoe iskustva sa kako sa jogom, tako i jedrenjem. Na ovom putovanju ćete biti okruženi ljudima sa kojima delite naizgled jednu ljubav – ljubav prema Jogi, a iz našeg iskustva vratićete se sa novim prijateljima!

Hranu ćemo spremati na brodu ili uživati u lokalnoj kuhinji i to sve u dogovoru sa samim polaznicima Yoga Sailing Reatreat-a.

Vežbaćemo na prelepim plažama, udaljenim uvalama, i ostalim neotkrivenim draguljima Severnih Sporada.

 

Yoga Sailing Retreat Program:

Dan počinjemo rano, nakon detox pića krećemo sa našim prvim jutarnjim časom. Jutro je predviđeno za malo dinamičniji stil Joge kombinovan sa Pranayama i Kriya sa ciljem da se aktiviramo i napunimo sebe pozitivnom energijom. Nakon časa, spremni smo za zdravi doručak na jedrilici!
Tokom dana čekaju nas različite aktivnosti. Jedrićemo prelepim Egejskim morem i pravićemo pauze za kupanje na prelepim plažama koje ono nudi. Nakon pristizanja na novu destinaciju čekaju nas hiking rute, obilasci ostrva i prelepih uvala. Nakon toga vreme je za ručak!
Pre zalaska sunca, naš drugi deo dana je rezervisan za sledeći čas i meditaciju – ispraćajući sunce.
Veče je rezervisano za druženje i radionice na samoj jedrilici. Posada će deliti svoja iskustva vezana za Jogu i svoja pitanja za jedrenje.
U cenu sedmodnevnog YSR Programa je uključeno:
 • Smeštaj na jedrilici (7 noćenja)
 • Dva Yoga časa dnevno
 • Detox piće i doručak
 • Yoga mat (možete poneti i svoj)
 •  Materijali za radionice
 •  Specijalni pokloni za polaznike
 • Brod, skiper, gorivo, lučke takse i marine
Nije uključeno u YSR Program:
 • Individualno putno osiguranje
 • Hrana i piće (osim doručka)
 • Individualni časovi (opciono)
 •  Završno čišćenje jedrilice (10 eur po polazniku)
 •  Prevoz do Volosa (opciono mini kombi za 8 putnika)
Jun
Sedmodnevni aranžman
499€
Yoga Sailing Retreat
Termin 16.06.-23.06.
Prijavi se!
Juli
Sedmodnevni aranžman
549€
Yoga Sailing Retreat
Termin 01.07.-08.07.
Prijavi se!
Avgust
Sedmodnevni aranžman
599€
Yoga Sailing Retreat
Termin 29.07.-05.08.
Prijavi se!
Septembar
Sedmodnevni aranžman
499€
Yoga Sailing Retreat
Termin 23.09.-30.09.
Prijavi se!
Oktobar
Sedmodnevni aranžman
399€
Yoga Sailing Retreat
Termin 30.09.-07.10. i 07.10.
Prijavi se!

Ko smo mi?

Na ovo spiritualno/avanturističko putovanje vas vode dugogodišnji, na početku entuzijasti, sada već profesionalci obe sfere vašeg odmora. Dok je instruktor zadužen za pravilno vežbanje i plan i program Yoga časova, vaš skiper će brinuti o vama i trudiće se da drugi deo vašeg zasluženog odmora provedete u obilascima prelepih plaža i ostalih znamenitosti Severnih Sporada. S obzirom na to da je jedrenje samo po sebi timskog duha, svako ko je zainteresovan da se upozna i nauči ponešto o jedrenju će dobiti praktične savete i obuku na licu mesta na jedrilici.

 

Tatijana Janakieva
Sertifikovani Yoga učitelj

Tatijana je počela sa jogom pre nekoliko godina, kako bi iskoristila njene benefite za oporavljanje delova njenog tela koji su postali prenapeti tokom godina rada kao držanjem aerobika i individualnih treninga, i shvatila je da joga nije samo fizička praksa već putovanje koje menja život. Oprobala se u različitim stilovima  joge, ali se najviše pronašla u Aštangi, te je završila Yoga Alliance Teacher Training for Ashtanga Yoga (200 časova).

Trenutno završava studije (Psihologija), i srećna je što je u mogućnosti da kombinuje njeno poznavanje te oblasti, ljubavi za podučavanjem, putovanjima, kao i želju da inspiriše druge na putu povezivanja sa sobom u potrazi za sopstvenim balansom.

Istraživač u srcu, sa ljubavlju prema prirodi, nalazi lepotu u malim stvarima, pomoći će vam putem njenjih joga časova da probudite svoja čula za unutrašnji mir, pritom zadržavajući otvoren um, srce bez straha i naklonost prema onom što nam život i priroda nude.

Njeni časovi su Vinyasa Flow (bazirana na Aštangi) i pored pozicije (Asana), sadrže i različite tehnike disanja (Pranayama) kao i serije pozicija, disanja i zvuka (Kriya), koje prate različiti vidovi meditacije. Organizuje i Mindfulness radionice. Unapred se raduje da podeli njeno iskustvo i znanje sa polaznicima Yoga Sailing Retreat-a i generalno sa svima koji su zainteresovani za Jogu. Neka naše zajedničko putovanje počne!

Lazar Jokić
Vlasnik kompanije i skiper

Od 2007. godine, kada je prvi put kročio na jedrilicu, Lazar je pretvorio svoj hobi i svoju ljubav prema jedrilicama u svoj primarni posao. Od 2011 godine radi u Grčkoj kao skiper na jedrilicama tokom letnje sezone. Iste godine osniva sajt jedrenjegrcka.com, i počinje sa tekstovima i promocijom jedrenja u Srbiji.  Jedan je od osnivača Infinity Sailing kompanije koja je nastala 2015. godine.

JedrenjeGrčka.com je partner grčke kompanije Infinity Sailing, sa sedištem u Atini – specijalizovane za iznajmljivanje jedrilica i čarter menadžment na teritoriji Grčke. Bavimo se iznajmljivanjem jedrilica sa i bez skipera u svim regionima Grčke.

Od 2011 godine do danas, preko 1000 zadovoljnih klijenata jedri sa nama i provodi odmor na nekom od naših jedrilica i sa našim skiperima.

Karakteristike broda:
Jedrilica Benetau Cyclades 43.4

 

Godina proizvodnje: 2007

Dužina preko svega: 13,29

Širina: 4,43

Max broj putnika:10

Broj kabina: 4

Broj ležajeva: 8+2

Broj kreveta za 2 osobe: 3

Broj kreveta za 1 osobu: 2

Broj WC sa tušem: 2

Spoljašnji tuš: 1

a

Kontaktirajte nas!

Tatijana Janakieva

Yoga učitelj

+389 78 721 837 
tatijana.yoga@gmail.com

Lazar Jokić

Skiper

+381 63 364 197
info.jedrenje@gmail.com